top of page

Een pup van onze kennel

“Ad Vitam Amicus” betekent een vriend voor het leven. Ons doel is dan ook om voor al onze pups een gouden mandje te zoeken, waar ze hun leven lang van kunnen genieten. Wij voeden onze pups met de grootste zorg en aandacht op en willen natuurlijk ook dat deze goed terecht komen.

Puppy Nola

Werkwijze

Wij werken niet met een traditionele wachtlijst maar met een iets aangepaste puppylijst. Dit houdt in dat we een pup toewijzen aan degene waarvan wij denken dat die het beste bij een bepaalde pup past. Natuurlijk houden wij hierbij wel rekening dat degene die zich als eerst meldt, bij vergelijkbare geschiktheid ook eerder in aanmerking komt voor een pup. Het aanmelden voor de lijst geeft dus geen garantie voor een pup. Mensen op de puppylijst worden natuurlijk op de hoogte gehouden van komende nestplanningen.

Wij behouden altijd het recht om u een pup te weigeren, net zoals u het recht heeft om geen pup bij ons te kopen. Totdat alle formulieren zijn ondertekend, blijft een pup altijd eigendom van onze kennel.

Puppylijst

U heeft misschien wel de keuze gemaakt om een Engelse Cocker Spaniël pup in huis te nemen. Mocht u geïnteresseerd zijn in een pup uit onze kennel, en op onze puppylijst geplaatst willen worden, ontvangen wij graag een uitgebreide mail waarin u meer vertelt over uzelf, uw woon en werk situatie en uw eventuele ervaring met honden. U kunt hierbij ook aangeven of u bepaalde voorkeuren heeft voor een pup, bijvoorbeeld qua geslacht of kleur. 

 

Als er een nestje pups op komst is, maken we graag met u kennis door middel van een gesprek. U ontvangt dan een mail met meer informatie over het geplande nest en een link om een kennismaking in te plannen. Dit kan telefonisch, via videobellen of door langs te komen. Op deze manier kunnen wij niet alleen u beter leren kennen, maar kunt u ook ons alvast alle vragen stellen die u heeft. 

bottom of page